Törpekutya Tanfolyam

 A kutyatartók azon csoportja, akik társuknak egy apró négylábút választottak komoly problémával találkozhatnak a kiképzés terén. Sokan úgy gondolják, hogy a törpe kutyákat felesleges iskolába vinni. Számukra hihetetlen és elképzelhetetlen, hogy micsoda energiák és ősi ösztönök lapulnak a megtévesztő külső mögött. Nem holmi plüss játékszerek ők, akik az ágy szélén ülve várják, hogy gazdijuk kézbe vegye őket, s mikor lerakja ismét megszűnjenek létezni.

Jócsontok - Tanfolyam

 A törpe kutyáknak sikerült a leginkább alkalmazkodni a városi környezethez, de apró termetük miatt sokszor kerülhetnek olyan veszélyeshelyzetekbe, melyekkel nagyobb termetű társaiknak soha nem kell megbirkózniuk. Nekik ugyanúgy szükségük van arra, hogy társaságban szocializálódjanak, fel tudják mérni környezetüket és viselkedésüket azzal összhangba hozzák. Sajnos ennek azonban van egy komoly akadálya: a mai magyar kutyás kultúra nem teszi lehetővé, hogy biztonságban sétálhassanak. Emiatt is találkozhatnak az értetlen szemlélők a furcsa képpel, mikor a gazdi ölébe rejtve igyekszik védelmére kelni megszeppent, vagy éppen vadul védekező kedvencének, kit éppen egy nagyobb testű társa fenyeget.

  Nem nevezhető bevett gyakorlatnak, hogy a kutyaiskolák külön gondot fordítanának e kedves kis jószágok oktatására, figyelembe véve adottságaikat, sajátosságaikat, illetve fenyegetettségüket. Iskolánk ezen szeretne változtatni, ezért külön törpe tanfolyamot indít, melyen csak és kizárólag kis testű kutyák vehetnek részt.

  E tanfolyam célja az, hogy teljes értékű oktatásban részesülhessenek a kis testű kutyák is és ennek eredményeként a különböző szituációkban, saját épségét megóvó, önálló döntéseket tudjanak hozni.

Tananyag:

 A foglalkozás párhuzamosan fut a kezdő és haladó tanfolyamokkal, a tananyag megegyezik, ill. kiegészül a speciális törpe kutya oktatással
Foglalkozások időpontja: szombat és vasárnap (pótló foglalkozás igény szerint hétköznap du.)

 Részvételi díj:
43.000.- Ft melyből az első részlet (25.000.- Ft) a tanfolyam kezdésekor fizetendő, míg a második 18.000.- Ft) a tanfolyam 3. hete után, amennyiben a gazda elégedett a szolgáltatással.

;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk

  Kedves Kutyaovisok!
A Pünkösd hétvégi ovi ( szombat és vasárnap) az ünnepi hosszú hétvége miatt szünetel.
Jó pihenést, szép ünnepet mindenkinek!...

Tovább...