Középfokú Tanfolyam

 A középfokú tanfolyamon a gazdik több házi feladatra, nagyobb elvárásra számíthatnak. Az első három héten a profi klikkeres tanítás fajtáit tanuljuk, és az ügyességi feladatokkal kezdünk ismerkedni. A tanfolyam második felében kerül sor a saját problémák, egyéni helyzetek elemzésére.

  A tanfolyam végén a gazdik a K99-es vizsgarendszer ügyességi ágazatának 1-es szintjén vizsgáznak kutyájukkal. A sikeresen vizsgázók beléphetnek a kutyasuli klubjába és ott folytathatják a munkát kutyájukkal, tetszőleges ágazatban. Akinek megtetszik a kiképzői munka, ez irányba is elkezdhet betanulni.

Tananyag:

- tanítás mesterfokon (formálás klikkerrel)
- behívás fejlesztése
- bójához küldés 5 méterre és ott fektetés (vizsgafeladat)
- akadálymunka: palánk és kúszó (vizsgafeladat)
- kézjelek 3 méterről (ültetés, fektetés – vizsgafeladat)
- megállítás behívás közben (vizsgafeladat)
- élelem megtagadás
- kutyás játékok
- elmélet: haladó tanítás, a kutya érzékelés

Jelentkezési feltétel: minimum 7 hónapos kor a tanfolyam kezdetekor

 Foglalkozások időpontja:  vasárnaponként 13:30 órától (pótló foglalkozás szerda vagy csütörtök du.) 7 héten keresztül – tavasztól hétköznap délután is lehetséges, konkrét időpontok a regisztráció fül alatti naptárban és FB oldalunkon!

 Részvételi díj: 48.000.- Ft melyből az első részlet (30.000.- Ft) a tanfolyam kezdésekor fizetendő, míg a második (18.000.- Ft) a tanfolyam 3. hete után, amennyiben a gazda elégedett a szolgáltatással.

;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk