"Motivált Mancsok" – Hogyan legyél ellenállhatatlan a kutyád számára?
Célkeresztben a motiváció!
Kajával, kaja nélkül, játékkal… melyiket válasszam? Vagy mindnek megvan a maga haszna, szerepe?
A kutyámat nem érdekli a kaja… játék…a velem való közös munka… stb. Mintha csak a te kutyádról írtuk volna? Itt a helyed!
Természetesen azon kutyusok gazdáit is várjuk, akik még csak most szeretnék megalapozni  a munkájukat, akik már haladtak pl. az apporttal, de elakadtak valahol, vagy esetleg úgy érzik, hogy van még hova fejlődniük.
Az anyagban fontos szerepet kap az eszközös játék, az apport építés és az ezzel kapcsolatos önuralom és koncentráció bevezetése is.
 
Kinek ajánljuk?
Bármilyen korú és tapasztalatú kutyának.
Időtartam: 4 hét
Gyakoriság: heti 1 óra ( 60 perc)
Előképzettség: nem szükséges
Játék alapú képzés
Ár: 30.000,- Ft
;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk