"A lila karika titka" - Puller tanfolyam 
Két speciális (fogat kímélő) anyagból készült karika, amellyel játékos vadászélményt biztosíthatunk négylábú barátainknak miközben rövid idő alatt fizikális és mentális igényeiket is ki tudjuk elégíteni. Az öt méretben kapható puller hobbi szinten is kiváló játékos elfoglaltság -a karika gurítását követő elkapás, vagy a gazdival huzakodás-a lényeg, a gazdával együttes élmény megélése és gyakorlása. Viszonylag rövid idő alatt elsajátítható technika jellemzi, sikerélményt biztosítva kutyának és gazdának egyaránt. A mindennapokba következetesen felépítve növeli az apportképességet ( puller után futás majd annak visszahozatala) valamint erőteljes önkontrolltrening is egyben (a felugrások közötti váltott karikaelkapás majd annak elengedése). A játékos gyakorlatok sokszínűsége lehetővé teszi a változatos gyakorlást különféle helyszíneken,- időjárási körülmények között is, kis-és nagyobb testű egészséges kutyákkal egyaránt. Életmódszerűen, versenysportként is űzhető, segít fitten tartani a kutyán keresztül a gazdi kondiját is.
Kinek ajánljuk?
Bármilyen korú és tapasztalatú kutyának.
Időtartam:  4 hét
Gyakoriság: heti  1 óra ( 60 perc)
Előképzettség: nem szükséges
Ár: 30.000,- Ft
;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk