Kölyök alapozó tanfolyam  - „Kitűnő Kezdetek Kölyköknek”
Megérkezett a várva várt kiskutya a családba! Alig vártuk, hogy hazahozhassuk, és most ...?
Szobatisztasági problémák, harapdálás, rombolás, esetleg még szeparáció is! Nem hallgat ránk, megy a saját feje után! Vagy éppen ellenkezőleg, nem mer sehova bemenni, úgy kell vonszolni!
Ha bármelyik gond felmerül a családban, vagy csak tudni szeretnéd, hogyan alapozd meg az előttetek álló nagyjából egy évtized sikerét, várunk a tanfolyamon!
( A tanfolyammal párhuzamosan  szocializációs célból célszerű a kutyovi látogatása!)
Kinek ajánljuk?
Teljesen immunizált kutyakölyköknek ( megkapta minden oltását) kb. 12-14 hetes kortól, 7 hónapos korig.
Időtartam: 4 hét
Gyakoriság: heti  1 óra ( 60 perc)
Előképzettség: nem szükséges
Kedvezmény: 2 db ingyenes kutyaovis alkalom
Játék alapú képzés
Ára: 35.000,- Ft

Vélemények:
"Mi nagyon élveztük, nagyon jó élmény volt új dolgokat tanulni és a közös munka és látni Paca fejlődését. Nagyon várjuk a következő képzést, persze ha már elég idős lesz hozzá. ????Addig persze folyamatosan gyakoroljuk a tanultakat.
- Nagyon sokat segített nekünk megérteni a kutya viselkedését minden téren és így könyebb eldönteni, hogy a kutyusnak egy adott viselkedésére mit is cselekedjünk.
- A közös játék, egy teljesen új értelmet nyert számunkra. Mostmár valóban együtt játszunk és játék közben is sikerül a kutyusunk figyelmét magunkom tartani és nem csak az adott játékra koncentrál.
- Sokkal tovább tud ránk koncentrálni, kizárni a külső ingereket, szóval kis léptekben haladunk ????
- Le tudjuk már hívni a nagy szaglászás közben talált, számára értékes dolgokról. (Ez eddig abszolút nem működött)
- A behívás is jobban működik.
- Ami még nem működött előtte, a játék eresztése, se jutira, semmire... hát ezt már azóta nagyon szépen tudjuk használni.
- Ami a legfontosabb, hogy mi gazdik is fejlődtünk, szóval átformált minket is.
- Ja és azóta minden stéget a tóparton nyugi platformnak néz ???? szóval ha séta közben 5 db van egymás után akkor mind az ötre felmegy leül velünk szembe és néz ???? de amúgy otthon a kis helyével is nagyon pozitív eddig az eredmény ????
Köszönünk mindent!"
???? Mercédesz és Paca
 
;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk