Kapcsolatépítő tanfolyam – "Tapadós Tappancsok”
 
Olyan speciális tanfolyam ( a probléma előfordulási gyakoriságát tekintve nevezhetnénk retriever tanfolyamnak is, de nemcsak őket várjuk, annak ellenére, hogy náluk ez sokszor probléma), ami speciálisan a kutya-gazda kapcsolat javításáról szól, a gazdát helyezi fókuszba.
A tanfolyam célja, hogy a kutya a gazdával való kommunikációt válassza, a növekvő környezeti ingerek mellett is: gyerekek, kutyák, emberek, járművek mellett elhaladva szépen figyeljen a gazdájára, könnyen motiválható legyen, örüljön a közös munkának, időtöltésnek.
Részletesen, megoldás orientáltan foglalkozunk célzatosan csak a gazda fókusszal.
 
Kinek ajánljuk?
6-8 hónapos kölyköknek, akikkel még nem kezdték meg az alapfokú  „all in one” tanfolyamunkat, mintegy tanfolyami előképzőként.
Idősebb kutyáknak, ahol a gazda felé mutatott figyelem gyenge, a kutya jobban érdeklődik a külvilág ingerei, mint a gazdával való munka iránt.
Időtartam: 4 hét
Gyakoriság: heti  1 óra ( 60 perc)
Előképzettség: nem szükséges, kutyaovi előny
Játék alapú képzés
Ár: 30.000,- Ft
;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk