Egyéni oktatás

Jócsontok - Egyéni oktatás

 Az egyéni képzés során is igyekszünk a gazdikkal együttműködve alakítani a foglalkozásokat, hogy minél jobban elsajátítsák a kutyatartás fortélyait, megértsék az elméleti hátteret és nagyobb gyakorlatra tegyenek szert a kutya nevelésében.

 Az egyéni képzés előnye, hogy a kutyát személyre szabottan, a kutya egyéniségére és ösztönvilágára építve tanítjuk, és mivel itt a kiképző csak egy kutyával foglalkozik, azzal is személyesen, gyorsabb, mint a csoportos oktatás.

 Mi figyelembe vesszük, hogy nem minden kutya egyforma. Se a személyiség, se a magabiztosság, se az oktatóhoz vagy gazdához való viszonyulás tekintetében nem lehet minden kutyát csoportosan foglalkoztatni.

 Minden kutya fejlődőképes, ha a megfelelő képzési rendszerrel oktatjuk!

 Jelentkezz egyéni képzésre kutyáddal!

;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk