Alapfokú Tanfolyam "All in One - minden egyben"

 Árainkat tekints meg itt

Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket, kommunikációs lehetőségeiket a kutya nevelésében.  A megszerzett tudás fényében, oktatói segítséggel megtanítsák kedvenceiknek az alapvető feladatokat, áttekintsék az együttélés erős és gyenge pontjait és megoldási javaslatokat dolgozzanak ki azokra.

 A tanfolyam elején a kutyákat méretük és habitusuk alapján 6-8 fős csoportba soroljuk, és mindegyik csoport élére egy csoportvezető oktatót és segítő oktatót osztunk be. A foglalkozásokon a kutyák időnként póráz nélkül dolgoznak, és a jól végzett munka jutalmaként nagyokat játszhatnak társaikkal (fajtársaikkal vagy emberekkel szemben agresszív kutyák esetében a tanfolyam előtt egy szocializációs tréningen kell részt venni, vagy magánórán kell elsajátítani az anyagot, mely közben az agresszió kezelése is lehetővé válik). A tananyagot kiadott menetrenddel tesszük könnyen követhetővé.

INTENZÍV TANFOLYAM! 
Mire számíthatnak a gazdák a tanfolyamon?
Hat héten keresztül heti egy alkalommal 1,5 órás foglalkozást, (igény szerint hétköznapi gyakorló órákat is) tartunk.
A tanfolyam elején egy alkalommal online elméleti előadás során beszéljük meg az elméleti alapokat.
Minden gazda számára egyszer fél órás személyes konzultációs  foglalkozást biztosítunk, ahol speciálisan a kutya-gazda páros problémáira nyújtunk megoldást, az egyéni sajátosságokat is figyelembe véve. 
(Összefoglalva: 6 db hétvégi, másfél órás foglalkozás, egy elméleti előadás két órában, valamint egy fél órás egyéni konzultáció.)
A tanfolyami kommunikációt, oktatást zárt FB csoport is segíti, ahol a gazdák kérdezhetnek, megoszthatják a tanultakkal kapcsolatos tapasztalataikat, előrehaladásukról beszámolhatnak. Az órákról és a házi feladatokról szóló emlékeztetők is felkerülnek a csoportba.

 A tanfolyam során lehetőség nyílik a kutyák fajtársakkal való kommunikációjának megfigyelésére, az oktatók segítségével való megértésére. Elemezzük az együttélés problémáit, azok okait és lehetséges megoldását, valamint azt, hogy hogyan tudunk emberként hatékonyan kommunikálni a kutyával. Mindezek mellett természetesen az alap engedelmességi feladatokat is megtanítjuk.

 A tanfolyam végén, az utolsó órán a párosok szinfelmérőn vesznek részt.

Tananyag:

- szocializáció, beilleszkedés a kutya-közösségbe
- séta laza pórázon
- ültetés 
- fektetés 
- helyben maradás 
- behívás motivációval
- önkontroll fejlesztése
- nyugalomépítés
- gazda fókusz felépítése az alapoktól
- talált élelemről való lehívás
- behívás építése az alapoktól, zavarásokkal
- városi közlekedés, ingerhez szoktatás
- ismerkedés az akadályokkal
- kutyás játékok, vetélkedők
- válasz a gazdik kérdéseire, javaslat a problémák megoldására
- elmélet: a kutya származása, viselkedése, hatékony kommunikáció (kutya-ember, ember-kutya), pozitív megerősítés és játék alapú tréning.

Jelentkezési feltétel: minimum 7 hónapos kor a tanfolyam kezdetekor

 Foglalkozások időpontja: vasárnaponként 11:00 órától (gyakorló foglalkozás szerda vagy csütörtök du.) – tavasztól hétköznap délután is lehetséges, konkrét időpontok a regisztráció fül alatti naptárban és FB oldalunkon!

 Részvételi díj: 48.000.- Ft melyből az első részlet (30.000.- Ft) a tanfolyam kezdésekor fizetendő, míg a második (18.000.- Ft) a tanfolyam 3. hete után, amennyiben a gazda elégedett a szolgáltatással.
Amennyiben az alap- és középfokú tanfolyamra egyszerre jelentkezik a gazdi, extra kedvezmények érhetők el!
- részletek később -

;

Tanfolyam


Jócsontok - Tanfolyam

 Az alapfokú tanfolyam célja, hogy a gazdik megtanulják a kutya-kommunikáció, kutya-gondolkodás alapjait és felismerjék saját szerepüket a kutya nevelésében, azaz megismerjék a Tükör módszert. Iskolánkon alap és középfokú tanfolyam indul. A tanfolyami csoportok létszáma korlátozott, így kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat!

Tovább...

Kutyaovi:


Jócsontok - Kutyaovi

 A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban élnek át, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel.

Tovább...

Legfrissebb hírünk